Szolgáltatásaink


Mikor lehet Önnek szükséges tulajdoni lapra vagy térképmásolatra?

A honlapunkon szereplő áraink tartalmazzák:

Szolgáltatásunk lényege hangsúlyozottan és határozottan nem a tulajdoni lapok vagy térképmásolatok továbbértékesítése. Szolgáltatásunk abból áll, hogy ingatlanberuházási, ingatlanközvetítési célból a dokumentumok beszerzése körüli feladatokat levesszük az Ön válláról, elvégezzük az ehhez tartozó adminisztratív feladatokat és szükség esetén tanácsadást nyújtunk a kapott információk feldolgozásához.
 

Például:

Bármi is az Ön indoka, segítséget tudunk nyújtani a tulajdoni lap vagy térképmásolat gyors, sorban állás nélküli és fáradozásmentes beszerzése érdekében, melynek díját nem terheljük tovább. Önnek fel sem kell állnia a számítógép elől! Áraink tartalmaznak minden díjat, ami a dokumentum beazonosítááshoz, a beszerzéshez, adminisztrációhoz kapcsolódik. A tulajdoni lap díját az eredeti, földhivatali díjakkal megegyező összegben terheljük Önre.

Mire van Önnek szüksége?

 az ingatlan adataira: település neve
ingatlan helyrajzi száma vagy pontos címe
bankkártyára vagy bankszámlára, ahonnan gyorsan kiegyenlítheti a szolgáltatásunk díját
 

Szolgáltatásunk keretében a következő termékekkel kapcsolatban tudunk Önnek segítséget nyújtani:

hiteles, elektronikus tulajdoni lap
hiteles, papír alapú tulajdoni lap
hiteles, papír alapú térképmásolat


Kérjük, hogy a megrendelés esetén körültekintően döntsön arról, melyik típust rendeli, mert utólagos cserét nem áll módunkban biztosítani.

 

TUDNIVALÓK A TULAJDONI LAPOKRÓL ÉS TÉRKÉPMÁSOLATOKRÓL

 

Hitelességét tekintve 2 féle tulajdoni lapot és 2 féle térképmásolatot tudunk biztosítani Ön számára:


Kérjük, hogy postán küldendő dokumentum megrendelése esetén vegye figyelembe azt, hogy a dokumentumokat a megrendelés után, de maximum 5 munkanappal tudjuk postára adni. 

 

Teljességét tekintve 2 féle tulajdoni lap rendelhető:

szemle, melyben az ingatlan alapadatain kívül megtalálhatóak a jelenlegi tulajdonosok adatai (név, tulajdonszerzés ideje és jogcíme stb.) és a jelenlegi, aktuális terhelések (banki hitelek, haszonélvezeti jogok, végrehajtások stb.)
teljes tulajdoni lap: az alapadatokon kívül nemcsak az aktuális tulajdonosok és terhelések szerepelnek rajta, hanem időrendben felsorolva a korábbi tulajdonosok és terhelések is láthatóak.


Az emailben küldhető dokumentumokat munkaidőben megpróbáljuk néhány órán belül eljuttatni az Ön részére. Amennyiben a megadott adatok alapján nem tudjuk az ingatlant beazonosítani, szintén emailben jelentkezünk Önnél. Munkaidőn kívüli megrendelés esetén is maximum 24 órán belül küldjük a kért dokumentumot, amennyiben a hivatal online rendszere erre technikailag lehetőséget ad. Amennyiben 2 munkanapon belül a rendelés feldolgozásának hiánya miatt nem tudjuk Önnek eljuttatni a megrendelt dokumentumot, akkor kérésére visszaküldjük a megrendelt szolgáltatás árát, illetve teljesítés előtt Önnek bármikor lehetősége van, hogy emailben lemondja a megrendelést.

Amennyiben tudja az ingatlan helyrajzi számát kérjük, hogy a megrendelést azzal adja le. Ha a helyrajzi szám nem, csak az ingatlan címe áll rendelkezésre, akkor előfordulhat, hogy nem tudjuk azt megtalálni az adatbázisban, ugyanis gyakori, hogy a cím nem, vagy nem megfelelően van bejelentve a földhivatal felé.

A teljesítés után a szolgáltatásról a számlát minden esetben emailben küldjük el az Ön részére. Ha céges számlára van szüksége, kérjük a megrendeléssel egyidejűleg jelezze. Szolgáltatásunk igénybevételével Ön elfogadja ez elektronikusan kiállított számlázási módot.

Ha ön helytelen vagy nem létező címmel adja le a megrendelését és egyeztetés után sem tudjuk a kért tulajdoni lapot vagy térképmásolatot az Ön részére biztosítani, akkor bruttó 2000 HUF ügyintézési díj levonása után a maradék összeget visszaküldjük az Ön részére.

Ha tévesen megadott adatok alapján küldjük el Önnek a kért dokumentumot, akkor a megrendelés teljesítése után cserére nincs lehetőség.

Térképmásolat rendelése esetén előfordulhat, hogy az ingatlan nagy mérete miatt a térkép nem fér rá egy A4-es méretű dokumentumra és ilyen esetekben sajnos az online megrendelésre nincs lehetőség. Ez általában külterületi ingatlanoknál fordul elő, ilyen esetekben természetesen a teljes vételárat visszautaljuk az Ön részére.

Papír alapú dokumentumok postázását magyarországi címre vállaljuk.