Menü tulajdoni lap mobilmenü
Demeter Invest Kft.
+36 30 331 1903 info@tulajdonilap.eu

Tulajdoni lap

TUDNIVALÓK A TULAJDONI LAPOKRÓL

Hitelességét tekintve 3 féle tulajdoni lap létezik:

  • nem hiteles tulajdoni lap: ugyanazt az információt tartalmazza, mint a hiteles, de nem rendelkezik bizonyító erővel, azaz bírósági ügyekben bizonyítékként nem felhasználható. Emailben, nyomtatható formában küldjük az Ön részére, de visszajelzés esetén lehetőség van a kinyomtatott példány postázására is.
  • hiteles, elektronikus tulajdoni lap: bizonyító erővel rendelkező dokumentum, melyet emailben küldünk el Önnek. Megnyitásához speciális szoftver szükséges, melyhez egy ingyenes letöltési linket is küldünk. Gyorsasága és sokszorozhatósága miatt ajánljuk ezt a formát választani, amennyiben hiteles tulajdoni lapra van szükség.
  • hiteles, papír alapú tulajdoni lap: bizonyító erővel rendelkező, papír alapú tulajdoni lap, melyet a rendelést követő munkanap küldünk el Önnek egy példányban.

 

Teljességét tekintve 2 féle tulajdoni lap rendelhető:

  • szemle, melyben az ingatlan alapadatain kívül megtalálhatóak a jelenlegi tulajdonosok adatai (név, tulajdonszerzés ideje és jogcíme stb.) és a jelenlegi, aktuális terhelések (banki hitelek, haszonélvezeti jogok, végrehajtások stb.)
  • teljes tulajdoni lap: az alapadatokon kívül nemcsak az aktuális tulajdonosok és terhelések szerepelnek rajta, hanem időrendben felsorolva a korábbi tulajdonosok és terhelések is láthatóak.

Akár hiteles, akár nem hiteles tulajdoni lapra van Önnek szüksége, mindkét fajtából létezik teljes vagy szemle típus.

 

Az emailben küldhető dokumentumokat munkaidőben néhány órán belül eljuttatjuk az Ön részére. Amennyiben a megadott adatok alapján nem tudjuk az ingatlant beazonosítani, szintén emailben jelentkezünk Önnél. Munkaidőn kívüli megrendelés esetén is maximum 24 órán belül küldjük a kért dokumentumot, amennyiben a hivatal online rendszere erre technikailag lehetőséget ad.

Amennyiben tudja az ingatlan helyrajzi számát kérjük, hogy a megrendelést azzal adja le. Ha a helyrajzi szám nem, csak az ingatlan címe áll rendelkezésre, akkor előfordulhat, hogy nem tudjuk azt megtalálni az adatbázisban, ugyanis gyakori, hogy a cím nem, vagy nem megfelelően van bejelentve a földhivatal felé.

A teljesítés után a szolgáltatásról a számlát minden esetben emailben küldjük el az Ön részére. Ha céges számlára van szüksége, kérjük a megrendeléssel egyidejűleg jelezze.

Ha ön helytelen vagy nem létező címmel adja le a megrendelését és egyeztetés után sem tudjuk a kért tulajdoni lapot az Ön részére biztosítani, akkor 1500+ÁFA ügyintézési díj levonása után a maradék összeget visszaküldjük az Ön részére.

Ha tévesen megadott adatok alapján küldjük el Önnek a kért dokumentumot, akkor a megrendelés teljesítése után cserére nincs lehetőség.

 

Tulajdoni lap árak:

 

Tulajdoni lap másolat, teljes: 4650 Ft
AKCIÓ! 2 db Tulajdoni lap másolat, szemle: 6960 Ft, 3480 Ft/db
Tulajdoni lap másolat, szemle: 3650 Ft
E-hiteles teljes tulajdoni lap: 9650 Ft
E-hiteles szemle tulajdoni lap: 8650 Ft
Papír alapú közhiteles teljes: 9950 Ft
Papír alapú közhiteles szemle: 8950 Ft
Papír alapú és elektronikusan hitelesített tulajdoni lap egyazon ingatlanról: 11650 Ft