Menü tulajdoni lap mobilmenü
Demeter Invest Kft.
+36 30 331 1903 info@tulajdonilap.eu

Térképmásolat

TUDNIVALÓK A  TÉRKÉPMÁSOLATOKRÓL

Hitelességét tekintve 2 féle térképmásolat létezik:

  • nem hiteles térképmásolat: bizonyító erővel nem rendelkező térképmásolat, melyet emailben, nyomtatható formában küldünk el az Ön részére.
  • hiteles, papír alapú térképmásolat: földhivatali pecséttel ellátott, bizonyító erejű dokumentum, melyet a megrendelést követő munkanap, postán küldünk el az Ön részére.

Az emailben küldhető dokumentumokat munkaidőben néhány órán belül eljuttatjuk az Ön részére. Amennyiben a megadott adatok alapján nem tudjuk az ingatlant beazonosítani, szintén emailben jelentkezünk Önnél. Munkaidőn kívüli megrendelés esetén is maximum 24 órán belül küldjük a kért dokumentumot, amennyiben a hivatal online rendszere erre technikailag lehetőséget ad.

Amennyiben tudja az ingatlan helyrajzi számát kérjük, hogy a megrendelést azzal adja le. Ha a helyrajzi szám nem, csak az ingatlan címe áll rendelkezésre, akkor előfordulhat, hogy nem tudjuk azt megtalálni az adatbázisban, ugyanis gyakori, hogy a cím nem, vagy nem megfelelően van bejelentve a földhivatal felé.

A teljesítés után a szolgáltatásról a számlát minden esetben emailben küldjük el az Ön részére. Ha céges számlára van szüksége, kérjük a megrendeléssel egyidejűleg jelezze.

Ha ön helytelen vagy nem létező címmel adja le a megrendelését és egyeztetés után sem tudjuk a kért térképmásolatot az Ön részére biztosítani, akkor 1500+ÁFA ügyintézési díj levonása után a maradék összeget visszaküldjük az Ön részére.

Ha tévesen megadott adatok alapján küldjük el Önnek a kért dokumentumot, akkor a megrendelés teljesítése után cserére nincs lehetőség.

Térképmásolat rendelése esetén előfordulhat, hogy az ingatlan nagy mérete miatt a térkép nem fér rá egy A4-es méretű dokumentumra és ilyen esetekben sajnos az online megrendelésre nincs lehetőség. Ez általában külterületi ingatlanoknál fordul elő, ilyen esetekben természetesen a teljes vételárat visszautaljuk az Ön részére.

 

Térképmásolatok árai:

Térképmásolat: 5650 Ft
Hiteles, papír alapú térképmásolat: 8900 Ft